Profilképek

Narancsvirág

 

 

Mézi

 

Vivica

Irina


Videók

 

Tőletek

Tappancs díj (Mututól)

 

 

 

Juhász Anitától.Nagyon szépen köszönök mindent! ♥ 
A malacok olyanok mint a Chips:1 soha nem elég!!!!!
Osszátok
Megosztás

Lakhelyünk a ketrec

A tartási hely kialakításánál nagyon fontos szempont, hogy huzatmentes, száraz és jól szellőző legyen. Figyelni kell arra, hogy a helyük világos legyen (a tengerimalac szervezete a napfény hatására termeli az elengedhetetlenül fontos D-vitamint) és nyáron ne tűzze a nap (a hőguta elkerülése érdekében). Az optimális tartási hőmérsékletük 22 és 28 fok között található.

Malacaim

Narancsvirág


2011.szept.

Narancsvirág , becenevén Nariviri ♥. Az örök alfa , a vezér  aki mindent megmutat és akit minden malacom tisztel.Kevenc étele az uborka és a széna.Mézi legjobb barátja  örökre , de a kicsikkel is jóban van ;) Súlya 1 kg 1o deka.)hatalmas) Fajtája Amerikai Teddy (Us teddy) és angol rövidszőrű keverék.Nagyon szeretem , és mindig Ő marad a favourite.

 

 

 

Mézi

2011.szept.

A vörös kis Mézi története rosszul indult , fertőzése is volt , de a sok odafigyelés és gondozás segített rajta.Beceneve Mézucu lett , ami a "Mézi" és a "coca" szó összevonásából keletkezett.Kedvence neki is az uborka , valamint a sütőtök.Súlya neki "csak" 1 kg Shelti és angol röviszőrű keveréke.Nagyon kis aranyoska , és nagyon ♥ őt.

ViVica

2012.nov.10

Vivica a legújab jövevények egyike.Nagyon félős volt eleinte , de már kinőtte.Már teljesen sikerült beilleszkednie a közösségbe , jelenleg a rangsor 2. hején áll. Irinával fél-testvérek és unokatestvérek.Kedvenc étele a répa és széna.Fajtája koronás súlyan 500g(kb) . Nagyon jófej és gyorsan tanul.♥


Irina

2012.dec.30

A hétrányos helyzetű legkisebb malacka marad utoljára , de nem a rangsorban.Irina igen is nagyon jó helyet harcol ki magának , nagyon bátor és okos malacka .Súlya 350g.Kedvenc étele a répa és mandarin.Fajtája sheltie, Vivica féltestvére és unokatestvére , A Piggy Tengerimalac Farmról származnak , Egerből. Mindig is Irina lesz az én kis Orosz Dívám ♥

 

A Négyek!