Sziasztok!


Mint azt már említettem a hét elején voltam ugye felvételin, ami egész jól sikerült, de most nem ez a lényeg. Az oda vezető úton , megakadt a szemem valamin.Az autóúton haladva, mikor kinéztem az ablakon egy szokásos bevásrló centert láttam. Tesco, cipő és ruhabolt, ahogy nálunk is...de akkor megragadta a tekintetem valami...Az orromat kishíján az üveghez nyomva figyeltem a boltot. Alpha Zoo. Ez új! Sosem voltam még ott. De nem állhattam meg , sietnünk kellett felvételizni. Miután vége lett , kis híján ki is ment a dolog a fejemből, mivel éppen azon gondolkoztam, felvesznek-e vagy sem, mikor apukám azt kérdezte: "Nagyon be akarsz menni abba a boltba , ugye". Hiába! Ismernek engem mint a rossz pénzt. Eredetileg csak "körülnézni" ugrottunk be, de végül fél óráig a boltban voltunk.

Ez lenne az.

Mikor beléptem, átlagos állafelszerelés boltnak tűnt. Kicsit több cucc van mint a Fressnapfban , de egy csöppet drágább is. Szokásos kutyás és cicás cuccok... Majd jött a nagy meglepetés. Egy sarkon befordulni kishíján belerúgtam egy ketrecbe. Hopp, de nem is csak egy ketrec...ez egy malaaaac! Az emberek kicsit furán néztek rám, mikor átrohantam a bolton apukámhoz, aki a kutyás cuccoknál volt, és azt üvöltöztem "Apuuuu találtam egy malacot, és nem csak azt a röfögős játékot, ez ééééél"... persze fél órán keresztül ücsörögtem a kisállatrészlegen. Nagyon sok állatka volt, deguk, hörik csincsillák, cuki kis kopasz patkánykák, fehéregerek , futóegerek, ezer meg ezer színes madár és sok sok hal. Mikor végre el tudtak rángatni az állatoktól, mehettem a malacos cuccokhoz. Fantasztikus árukészletük van, kicsit Amerikára emlkeztetett az egész hely. Rengeteg játék , ezer féle táp és sok sok vitamin. Ekkor jutott eszembe, hogy bár hétvégén voltunk vásárolni, nem vettünk vitamincseppeket. Így esett meg az első AlphaZoo vásárlásom. Egy egészen jónak tűnő vitamin cseppel tértünk haza, amit heti egyszer kapthatnak egy cseppet a vizükbe. Ez elvileg hiánybetegség ( bl. C- vagy D- vitamin hiányakor) megelőzésére és ha már kialakult, akkor kezelésére alkalmas. Igazából a Panzi nem a kedvenc márkám, de mikor a lányok atkásak lettek , az SH Rodemetin oldat nagyon bevált, így gondoltam adunk még egy lehetőséget ennek a cégnek.

És még akicós is volt ;)

 

Összegezvén , ide tuti nagyon sokat fogok járni, fantasztikus hely, ha van rá módotok látogassatok el egy AlphaZoo-ba , mert megéri. Kommentben írjátok le nekem , hogy nektek melyik a kedvenc boltotok, és voltatok-e már hasonló üzletben.

 

Ui: Mivel régen láttátok már a malacokat, így most róluk is hoztam egy pár képet. Egyébként jól vannak, most éppen mind a hárman kifliznek( félkörbe gömbölyödve alszanak). Irina már nem rágja annyira Vivi szőrét, mivel kaptak egy új  lasztit, amit a képen láthattok. Volt már egy ugyan ilyenünk, de ez fogyóeszköz, mert megeszik xD

Vivica már hatalmas, és nem is hasonlít kicsi kori önmagára.

Lesifotó Nariviriről...

Irina a házikóban pihizik. Ezek a képek tegnap vacsi után készültek róluk.

Nos ennyi lett volna mára, hamarosan újra jövünk! Sziasztooook!