Sziasztok ez itt újra a Virágmézi malacok és a mai egy... -HÉ TE! Ne csinálj úgy, mint ha nem lettél volna itt egy hónapig!!!

Tudom , tudom... de a Január hónap , olyan mint az év hétfője. Úgy elszaladt, mint egy tyűű... Egyik nap feljövök ide , és azt látom, hogy hol vagy , miért nem ísz , én meg : "Jajj , de hát múlkor volt bejegyzés, vagy miii???!!! Nem voltam fönne egy hónapja???!!"


Szóval igen, élünk, minden malac jól van , de sajna az elmúlt hónap nagyon zűrös volt. A suliban szokás egy mini szalagavató a nyolcadikosoknak, meg felvételi, tehát pontosan olyan mint a felsőoktatásba való felvételi. De a malacokra továbbra is sok idő maradt , sokat beszélgettem velük, főleg Narancsvirággal, mert úgy érzem ő érti meg legjobban a problémáimat.

Szóval , úgy gondoltam , pár mondatban összefoglalnám az eltel idő eseményeit.

Elsőként, Irina egy éves lett, amit szűk körben ünnepeltünk ( csak mi négyen) , mert nálunk általában a második szülinapokon van hatalmas buli.

Aztán Januárban elkezdtem a tökéletes malactáp utáni kutatást, ami eddig csak kudarccal járt... Erről tervezek írni egy külön posztot, mert rendkívül fel vagyok háborodva!

Ezekívül tervezek pár átalakítást is a kifutóban, még eléggé kezdetleges a kép a fejemben, de mindenképp szeretnék varrni valamit...

A hónap legposszantóbb malaca címet, hivatalosan is Irina kapta, aki nemcsak bosszantja a többi malacot, és szó szerint lebontja a kifutót, de egyik nap szőrrágáson kaptam. Csak ültem a ketrec előtt, tanultam a malacokkal, mikor nagy visítást hallok, és azt látom, hogy Irina egy egész tincset kitépett Vivikéből és mint egy szál szénát, elrágcsálja... Akinek van tippje szőrrágás ellen , írjon kommentben , mert kezd betelni a pohár a lerágott szőrrel a pohár.

ÉÉÉÉs , igaz a hír, valóban elkezdtem egy új blogot, mert ugyan imádom a malacok blogját, és folytatom az írását, de szerettem volna egy blogot, ahol a világ összes állata reflektorfénybe kerülhet. Ezért hoztam létre az Állatkuckót!Ha van kedvetek , kukkantsátok meg! http://allatkucko.blogger.hu/

Nos , most egyenlőre ennyit szerettem volna írni, hamarosan jövök még új videókkal, képekkel is, mivel még karácsonyra (ohh , hol van már karácsony) kaptam egy új fotó/vodeó masinát :)

Sziasztok!