Fressnapf vlog + zsákmány

Szóóóval mivel a malacok töménytelen mennyiségű élelmet képesek eltűntetni 2 hét alatt , ezért ellátogattam a Fressnapfba. De nem csak , hogy elmentem oda, de vittem magammal a kis kamerám és mindent filmre is vettem. Ez úgy működött , hogy a kamerával és a meglepetésvendégünkel ( a videóban kiderül ki is ő) laposkúszásban ,végigcsúztam a bolton , és igyekeztem nemtúl feltűnő lenni , ami nem jött össze , mert az egész bolt arra összpontosított , hogy " né már , ott egy kiscsaj , aki magában beszél"! "Ne már , ez tuti kattant"... és hasonlók. Az eladók szimplán azt hitték , hogy lopni jöttem , mert mikor éppen nem beszéltem a kamerát a kabátom alá dugtam és úgy járkáltam a boltban.(Közben a magamban végig azt dudorásztam , hogy "Lopni , megyünk lopni.." , ez sem segített sokat rajtam :)

Miután végeztünk én a kamerával és a meglepetés vendéggel együtt sovány malac vágtában rohantam ki a boltból , mikor az eladó utánunk szólt , hogy : " A visszajáró nem kell?!"... Nos ilyen kalandokon mentünk mi keresztül vásárlás közben , remélem tetszeni fog a videó , és találkozunk holnap :)
 

 

Ui: Köszönöm az összes kedves kommentárt , igyekszem mindenre válaszolni , de olyan sok van , nekem pedig oly kevés az időm , hogy még kicsit nehezen megy ;)